Silviu Lung, marele jucător al Craiovei Maxima, a fost prezent la meciul dintre echipele de fotbal ale comunelor Amărăștii de Sus și Apele Vii. Acesta a participat la acțiunea Consiliului Județean Dolj de susținere a sportului de Liga a V-a.
 
 
”Ca în fiecare sfârșit de săptămână din ultima lună, am mers să împărțim câte un echipament de fotbal fiecărui sportiv și trei mingi fiecărei echipe. Am profitat de înfruntarea de pe teren dintre Progresul Amărăștii de Sus și Viitorul Apele Vii pentru un spectacol fotbalistic și pentru îndeplinirea acțiunii noastre.
 
Pentru că demersul nostru este în plină desfășurare, vom continua să mergem la competițiile sportive ale formațiilor înscrise în ligile a IV-a și a V-a.
 
De altfel, întreaga campanie este menită să ofere susținere tinerilor fotbaliști din echipele comunelor doljene și să îi încurajeze să continue activitatea sportivă, profitând de fiecare șansă pentru a ajunge la sportul de performanță.
 
Pentru a continua această inițiativă, din primăvară anului viitor, vom organiza Cupa Doljului la fotbal, o competiție sportivă între toate echipele de fotbal ale școlilor gimnaziale din județ, cu excepția celor din Craiova” – Cosmin Vasile, presedinte Consiliul Judetean Dolj..