Juniorii CSJ Știința Craiova își doresc câștigarea campionatului

0
840

20160831_095009David Valentin este antrenorul grupei de Juniori B a Centrului Sportiv Știința Craiova aflat sub aripa Consiliului Județean Dolj. Acesta și-a dedicat ultimii 18 ani fotbalului doljean pregătind tinerele generații de fotbaliști.

„Consiliul Județean Dolj a salvat fotbalul de juniori din Craiova. Din clipa în care Centrul pentru Copii și Juniori a fost preluat de Consiliul Județean Dolj am putut să ne ocupăm de fotbalul pentru copii având condiții excelente. Din păcate generațiile tinere de fotbaliști nu mai sunt la fel de talentate ca în anii de glorie ai fotbalului românesc dar se muncește foarte mult. Noi nu vrem doar să formăm mari fotbaliști ci să formăm oameni, le explicăm acest lucru și cei care înțeleg vor rămâne alături de noi. Fotbalul este o formă de artă și acest lucru este promovat”, a declarant antrenorul David Valentin.

Regulile campionatului s-au schimbat, de anul acesta în Camionaul de Junior B vor juca doar 9 echipe. Decizia a implicat nu doar scăderea numărului de echipe ci și creștea valorică a acestora. „În acest sezon vom juca an pe an, adică pe grupe de ani având astfel șanse egale de a câștiga campionatul ceea ce ne și propunem în acest sezon. Nu pot pleca la drum decât cu acest gând”, a mai declarat David Valentin.

sursa: http://staredefapt.ro