Continuam campania de susținerea a echipelor de fotbal din Liga a V-a

0
286
Împreună cu președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, am continuat campania de susținerea a echipelor de fotbal din Liga a V-a. De data aceasta jucătorii de la Viitorul Țuglui și Fulgerul Întorsura au primit câte un echipament sportiv complet, dar și 3 mingi pentru fiecare echipă.
”Am reluat astăzi campania de susținere a echipelor de fotbal din Liga a V-a și am mers la meciul dintre Viitorul Țuglui și Fulgerul Întorsura. Toți jucătorii au primit câte un echipament sportiv complet, dar și 3 mingi pentru fiecare echipă.
Alături de mine a fost primarul comunei Țuglui, Marin Totoroață, administratorul public al județului Dolj, Cosmin Durle, și reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Dolj și ai Clubului Sportiv Județean Știința „U” Craiova.
Tot astăzi au primit echipamente sportive și jucătorii altor trei echipe din Liga a V-a, care au avut meciuri în această etapă: Avântul Daneți, Victoria Bratovoești și Progresul Castranova.
Campania de susținere a fotbalului județean a început în toamna anului trecut și va continua și în acest an. Ne dorim să oferim tuturor tinerilor posibilitatea de a face cât mai mult sport, dar și o șansă către performanță”, a declarat președintele Consiliul Județean Dolj, Cosmin Vasile.