FOTO. 𝘼 𝙞̂𝙣𝙘𝙚𝙥𝙪𝙩 „𝙊𝙡𝙞𝙢𝙥𝙞𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙗𝙖𝙡”!

0
962
A fost maraton de meciuri de fotbal, astăzi, în prima etapă a „Olimpiadei de fotbal” , competiția sportivă organizată între echipele școlilor gimnaziale din întreg județul. 25 de meciuri în total, jucate de 16 echipe, au fost necesare pentru stabilirea câștigătoarei primei runde de înfruntări, pe terenul de fotbal din comuna Ișalnița.
În această etapă s-au întâlnit echipele școlilor din localitățile Ișalnița, Goiești, Almăj, Podari, Țuglui, Vârvorul de Jos, Coțofenii din Față, Braloștița, Brădești, Grecești, Cernătești, Carpen, Castranova, Segarcea și Carpen. Astăzi, cupa a fost câștigată chiar de către echipa gazdă, elevii școlii din Ișalnița, după o finală jucată cu elevii din Grecești.
Entuziasmul, talentul și forța tinerilor sportivi au fost demonstrate pe suprafața de joc, dovadă că „Olimpiada de Fotbal” se anunță a fi o campanie de succes. Consiliul Județean Dolj a inițiat și finanțat acest proiect pentru a încuraja mișcarea, sportul și competiția. Astfel, fiecare jucător a primit câte un echipament complet, iar echipa a primit câte 2 mingi.
A doua etapă a „Olimpiadei de Fotbal” se va desfășura duminica viitoare, pe stadionul de fotbal din Băilești, iar cea de-a treia va avea loc peste două săptămâni, la baza sportivă a Centrului Turistic pentru Agrement și Sport a Consiliului Județean Dolj. În total, aproximativ 3000 de elevi din întreg județul vor fi implicați în acest proiect școlar.
Cosmin Vasile
presedinte Consiliul Judetean Dolj