A 𝐚 𝐈𝐈-𝐚 etapa 𝐚 „𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥”

0
987
𝐈̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞𝐚𝐭̦𝐚̆, 𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐭 𝐥𝐨𝐯𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐚 𝐚 𝐈𝐈-𝐚 𝐚 „𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥”, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐚̆𝐢𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐬̦𝐢 𝐂𝐞𝐫𝐚̆𝐭.
În total, 18 echipe ale școlilor gimnaziale din județ s-au înfruntat pe stadionul din Băilești pentru a stabili finalista fazei zonale. Câștigătoarea a fost chiar echipa din Cerăt, după un meci contra celor din Afumați, cu scorul de 3-1.
La meciurile de astăzi a fost invitat și Mădălin Ciucă, fost jucător al Universității Craiova, care a și intrat pe teren pentru o lovitură de începere. În plus, au fost prezenți reprezentanți ai celor două echipe craiovene care joacă în prima ligă, veniți pentru a descoperi noi talente în rândul tinerilor jucători.
„Olimpiada de fotbal” va continua și săptămâna viitoare, cu cea de-a treia fază zonală, ce va fi susținută pe stadionul Centrului Turistic pentru Agrement și Sport, al Consiliului Județean Dolj. Cu cât aducem mai mulți tineri pe terenul de sport, cu atât reușim să contribuim mai mult la educația pentru mișcare și o viață sănătoasă.